Läkarstudenter
Utbildar ungdomar
Till en bättre hälsa!

Kontakta oss
Telefon: 08 642 10 00
E-post: info(at)stiftelsenchoice(dot)se

Choicedagen 2016

Den 24e november välkomnade vi över 350 gäster för att tillsammans med oss fira Choicedagen 2016! Evenemanget innehöll tal från Skolborgarrådet Olle Burell, föreläsning av Erik Leijonmarck (ECAD) samt föreläsning och underhållning av läkarstudenter.

Innan dörrarna öppnades för Choicedagen 2016 var läkarstudent Cecheal Sparrfelt med i radio på radiostationen P5 i Stockholm. Här kan ni lyssna på det inlägget! Spola fram till 52:00!

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/811141?programid=2842

Moderator för dagen var vår eminenta läkarstudent Jennifer Ström som även fick titeln årets stjärnskott detta år! På bilden nedan ser ni början av evenemanget då Jennifer välkomnade upp tre gymnasieelever från publiken som fick äta en bit choklad för att kunna gestalta olika delar i vårt belöningssystem.

eleverpascenjenniferarmarjenniferpowerpoint

robert1

Robert Åkesson VD för Stiftelsen Choice.

olleburell

Skolborgarrådet Olle Burell
erikleijonmarck

Erick Leijonmarck general sekreterare från ECAD (European cities against drugs).

robertocherik

gruppbild3Från vänster: Robert Åkesson VD för Stiftelsen Choice, läkarstudent Rebecca Palmstierna, läkarstudent Jennifer Ström, läkarstudent Cecheal Sparrfelt, läkarstudent Mujtaba Hassani och Skolborgarrådet Olle Burell.

 

mujjececheal

På bilden ser ni Mujtaba och Cecheal föreläsa om hur hjärnans belöningssystem fungerar kopplat till den påverkas vid intag av narkotika.
vincentochrebecca

Läkarstudent Vincent Henzel och läkarstudent Rebecca Palmstierna framför en situation på akuten, vilket vi på Choice kallar för ett patientfall.

Vi på Choice vill tacka alla som medverkat och hjälpt till under dagen! Vi vill även rika ett tack till alla våra fantastiska sponsorer!

bakgrundsbild-choicedagen-2016-2

css.php