Läkarstudenter
Utbildar ungdomar
Till en bättre hälsa!

Kontakta oss
Telefon: 08 642 10 00
E-post: info(at)stiftelsenchoice(dot)se

DSC_0164

Teo och Keivan LundLund

Insamlingsstiftelsen Choice har utbildat läkarstudenter i Lund och första undervisningstillfälle blev i mars 2015. Vi söker ännu fler engagerade läkarstudenter som vill vara med och stärka gymnasieelevernas hälsa. Om du är läkarstudent och vill undervisa ungdomar om hur kroppen påverkas av alkohol, narkotika och tobak, ansök då via vårt formulär under fliken Läkarstudent.

Vi har idag samarbeten med Thoren Innovation School, Gymnasieskolan Vipan, Procivitas Lund och Humanus Gymnasium. Fler skolor är varmt välkomna att meddela oss på Choice om ni vill ha besök av våra föreläsare!

 

Föreläsningar under hösten 2016

Nu är höstterminen igång även i Skåne! Idag (2016.09.16) besökte vi Agnesfrids gymnasium i Malmö, där vi kommer att ha flera föreläsningar de kommande veckorna. Vi tackar våra föreläsare Teo & Elizabeta för deras fina insats. Vi riktar också ett stort tack till eleverna och pedagogerna på Agnesfrid för deras härliga engagemang, vi ser redan fram emot nästa vecka!

Den 19e oktober

Idag gjorde våra nya föreläsare, Kajsa & Anna, en mycket fin insats på S:t Petri skola i Malmö! Dagens föreläsning fokuserade på tobak & alkohol, vilket de engagerade eleverna visade stort intresse för.

malmo2 malmo

 

Den 27e oktober

Vid åtta tillfällen har vi haft privilegiet att undervisa för två klasser på S:t Petri skola i Malmö. Veckorna har präglats av intresse, engagemang, kunskap, ömsesidig tacksamhet och flera goda skratt. Stort tack till personal & duktiga elever! Och sist men inte minst, stort tack till vår föreläsare Kajsa som genomfört alla undervisningarna med bravur!

malmobild

css.php