Läkarstudenter
Utbildar ungdomar
Till en bättre hälsa!

Kontakta oss
Telefon: 08 642 10 00
E-post: info(at)stiftelsenchoice(dot)se

Choice sponsorer genom åren

LUB Foods är ett litet och snabbväxande företag med mycket stora ambitioner. Ägs och drivs av en grupp erfarna entreprenörer med över 80 års erfarenhet av produktion, marknadsföring och distribution av snabbrörliga konsumentprodukter. Deras mål är att revolutionera marknaden för snacks och godis genom att erbjuda produkter som är minst lika goda – men nyttiga.

LUB foods har sponsrat oss för två event 2016 års Choice-kick off och Choicedagen 2015. Vi på Choice är otroligt tacksamma för deras generositet! NUTRINICK_logosport-crunch480x480

 

Wrigley är erkänd branschledare inom konfektyr med ett brett produktutbud som omfattar bl.a. tuggummi, mintkarameller, hårda och mjuka karameller och klubbor. Wrigleys världsberömda varumärken – bl.a. Extra®. Wrigelys valde att sponsra oss inför Choicedagen 2015 vilket vi var oerhört glad och stolta över!wrigleys_extra_gum_brands_2015

 

Daylight reklam AB strävar efter att erbjuda helhetslösningar till alla kunder oavsett bransch och storlek och kan därmed bland annat tillhandahålla lagerhållning, hjälpa till med utskick och utveckla företagsspecifika webbshops. Stiftelsen Choice har fått fin sponsring från Daylight och har även ett påbörjat samarbete med dem, vilket vi på Choice ser fram emot med spänning!
daylightloggaPausproffsen på Smiling Faces har hjälpt oss vid ett flertal tillfällen genom att bidra med ett nyttigare alternativ till vårt vanliga fika utbud, nämligen genom att bidra med fina frukt korgar. Smiling faces startades år 2003 och har sen dess försökt belysa vikten av att förgylla (fika)pauserna på arbetsplatsen!

smilingfaces

css.php