Jobba hos oss

Om du är läkar- eller psykologstudent fyll i din ansökan här

Söker du jobb eller praktik på Stiftelsen Choice, maila till: jobb@stiftelsenchoice.se

Vi söker alltid duktiga och engagerade medarbetare, glöm inte att bifoga cv och personligt brev. Just nu söker vi en social mediestrateg.

Social mediestrateg med hälsoinriktning sökes till stiftelsen Choice!

Om du drömmer om att arbeta på en organisation som fokuserar på hälsofrämjande insatser i samhället kan denna tjänst på Insamlingsstiftelsen Choice vara nästa steg för dig. Här får du snabbt bli en viktig person i organisationen och på sikt vara del av den internationella satsningen som görs när man expanderar organisationen till övriga EU-länder och även planerar för sitt deltagande under Expo 2020 i Dubai. Om du lockas av det samt har tidigare erfarenhet av att arbeta med sociala medier och influencers, ser vi fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Insamlingsstiftelsen Choice är en ideell organisation som tillsammans med läkarstudenter undervisar högstadie- och gymnasieelever om kroppen och hur den påverkas av alkohol, narkotika och tobak. Vi arbetar förebyggande och hälsofrämjande, och våran vision är ett samhälle där alla ungdomar har en god hälsa och en bra start i vuxenlivet.

Sedan starten har läkarstudenter på Choice undervisat över 35 000 högstadie- och gymnasieelever samt utbildat skolpersonal, lärare, rektorer och elevhälsoteam. På nio år har verksamheten vuxit från Stockholm och samarbete med läkarstudenter vid Karolinska Institutet, till att i dag även samverka med övriga sex läkarprogram i Sverige; Lund, Göteborg, Linköping, Örebro, Uppsala och Umeå. Över 700 läkarstudenter har utbildats inom Choice och idag finns verksamheten i hela Sverige.

Choice tror starkt på att kunskap är det som leder till förbättring, klicka på länken nedan för att se mer om vårt arbete: https://www.stiftelsenchoice.se/sv/vart-arbete/

Arbetsuppgifter

Under din första tid på Choice kommer du få en inblick i stiftelsens olika delar för att lära känna organisationen och dess arbetssätt. Tjänsten som social mediestrateg på Choice innebär att du kommer ansvara för stiftelsens satsning på att samarbeta med våra ambassadörer och influencers samt att utöver det arbeta med insamlingsverksamhet för att tillsammans med dina kollegor säkerställa att stiftelsen får in anslag och bidrag från organisationer och myndigheter för att kunna bedriva sitt viktiga arbete.

Du kommer bland annat att arbeta med:

  • Utveckla våra egna insamlingar på sociala medier
  • Koordinera samarbetet med våra ambassadörer och influencers
  • Arbeta och utveckla vår online-marknadsföring
  • Uppdatera och utveckla vår hemsida
  • Kontakt med samarbetspartners och externa mediebyråer
  • Arbeta med stiftelsen ordinarie utbildningsverksamhet

Tjänsten passar dig som vill komma in på en arbetsplats där du från start utrustas med rätt verktyg i takt med att dina arbetsuppgifter ökar i komplexitet. Här får du verkligen möjlighet att växa in i en varierad roll med stort ansvar.

Vi söker dig som

  • Har något/några års erfarenhet av online-marknadsföring och sociala medier, men inget krav. Det går även bra att vara nyutexaminerad eller i slutet på din utbildning.
  • Du ska kunna initiera och genomföra egna projekt.
  • Har professionell kunskap i svenska och engelska då arbetet sker på båda språken.

Som person är du driven, problemlösande, självgående och har förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt. Vi värdesätter att du lätt kan ta kontakt med människor och inte ger upp när du stöter på motgångar. Du kan arbeta utifrån visioner och långsiktiga mål som bryts ner i planer och aktiviteter, där du agerar för att hitta den mest effektiva lösningen. Framförallt tar du ansvaret att självständigt välja arbetsmetod och fatta nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt och arbeta utan i förväg fastställda rutiner eller vägledning.

Din ansökan med personligt brev och cv sänds till jobb@stiftelsenchoice.se

Vi tar emot ansökningar löpande.

Plats: Stockholm

Vid frågor kring tjänsten:
Kontaktperson: Robert Åkesson
E-post: robert@stiftelsenchoice.se
Tele: 070 795 71 98