Jobba hos oss

Vi söker praktikanter, projektledare och marknadsförare på del- eller heltid.

Vi tar emot intresseanmälningar för placering i olika städer, se de aktuella städerna nedan. Skriv då i ämnesraden vilken stad och tjänst som är aktuell.

Om du är läkarstudent eller söker praktik på Stiftelsen Choice maila då till jobb@stiftelsenchoice.se eller
fyll i din ansökan här

 


 

Marknadsförare

Insamlingsstiftelsen Choice är en ideell organisation som arbetar tillsammans med läkarstudenter för att öka kunskapen om alkohol, narkotika och tobak (ANT) och dess påverkan på kroppen samt att förbättra hälsan bland ungdomar. Det gör vi genom preventiva insatser i högstadie- och gymnasieskolor där läkarstudenter utbildar elever om kroppen och hur den påverkas av ANT. Vårt mål under 2017 är att öka omsättningen genom att få företag och privatpersoner att sponsra stiftelsen för att kunna expandera verksamheten i Sverige och starta igång och etablera Choice utomlands.


Rollen
Som Marknadsförare arbetar du bland annat med stiftelsens insamlingsverksamhet och målet med den nyinrättade tjänsten handlar om att vara med att bygga upp Insamlingsavdelningen. Framförallt innebär rollen att få fler människor att känna till Insamlingsstiftelsen Choice genom marknadsföring och PR. Under hösten börjar förberedelserna för Choicedagen – ett viktigt event som du driver tillsammans med övriga medarbetare. På sikt finns det goda utvecklingsmöjligheter för rollen. Tjänsten rapporterar direkt till vd och är placerad i centrala Stockholm.


Exempel på arbetsuppgifter

 • Sätta en plan hur vi ska arbeta med marknadsföring, PR och sociala medier för att stärka varumärket Choice.
 • Skapa aktiviteter, insamlingskampanjer och events som t ex Choicedagen.
 • Skapa samarbeten med sponsorer och företag till olika events där vi berättar om verksamheten
 • Boka in möten med kommuner och skolor och få dessa att vilja samarbeta med Choice.


Om dig
Du kan vara nyutexaminerad eller ha några års erfarenhet från liknande roll. Det är meriterande om du har arbetat med insamlingsarbete tidigare, men inget krav. Vi ser främst att du har en bakgrund inom ekonomi, projektledning, sälj- och/eller marknadsföring. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska och hanterar dagligen Office-paketet. 

Du kommer att lyckas i rollen om du är en utåtriktad och relationsskapande person som skapar förtroende och får med dig människor. En självgående och lösningsorienterad projektledare som har förmåga att ta initiativ, genomföra, leverera, följa upp och utveckla. Du är positivt inställd och tycker det är kul att jobba lika högt och lågt som brett. Du kan identifiera och attrahera nya målgrupper genom att vara kreativ och vågar testa nya metoder.


Mer om Choice
Insamlingsstiftelsen Choice (grundades 2010) är en ideell organisation som arbetar tillsammans med läkarstudenter för att öka kunskapen om ANT och dess påverkan på kroppen samt förbättra hälsan bland ungdomar. Det gör vi genom preventiva insatser i gymnasieskolor där läkarstudenter utbildar elever om kroppen och hur den påverkas av alkohol, narkotika och tobak. Vår vision är ett samhälle där alla ungdomar har en god hälsa och en bra start i vuxenlivet. Vi finns i Stockholm, Uppsala, Linköping, Örebro, Göteborg, Lund och Umeå. Hos oss är att alla medarbetare är lika viktiga och vi är ett glatt och positivt gäng som har väldigt roligt på jobbet!


Start

Efter överenskommelse. Vi tar emot ansökningar löpande.

Lön
Fast lön (kollektivavtal)

Ansökan
Den ska innehålla ett kort personligt brev och CV som mailas till jobb@stiftelsenchoice.se

Vi tar emot ansökningar löpande.

Kontaktperson:
Frågor ställs direkt till Robert Åkesson VD, robert@stiftelsenchoice.se eller 070 795 71 98

 


 

Projektledare

Genuint intresse för ungdomars hälsa, stort hjärta, mycket energi och driv – Stämmer det in på dig kan du vara den vi söker. Insamlingsstiftelsen Choice är inne i ett expansivt och utvecklande läge och vi söker därför en projektledare till din stad.


Om oss

Insamlingsstiftelsen Choice är en ideell organisation som tillsammans med läkarstudenter undervisar högstadie- och gymnasieelever om kroppen och hur den påverkas av alkohol, narkotika och tobak. Vi arbetar förebyggande och hälsofrämjande. Vår vision är ett samhälle där alla ungdomar har en god hälsa och en bra start i vuxenlivet. Vi finns i Stockholm, Uppsala, Linköping, Örebro, Göteborg, Umeå och Skåne.


Om tjänsten

Tillsammans med teamet kommer du att leda och utveckla verksamheten. Som projektledare hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter med stor möjlighet att själv påverka ditt arbete. Tillsammans med dina kollegor är du länken mellan våra läkarstudenter och de skolor vi samarbetar med.

Du kommer att koordinera insatserna och närvara vid läkarstudenternas undervisning ute på skolorna. Vidare kommer du att åka ut till skolor och kommuner för att presentera vår verksamhet med syfte att skapa nya samarbeten och bevara de befintliga. Det är viktigt att du hittar motivation och driv att fortsätta söka nya samarbeten, även om du får en del ”nej tack” på vägen. Du kommer också att ha fokus på utvärdering, rapportering, ansökningar till bidragsgivare samt att vid behov rekrytera nya läkarstudenter. Rätt person med rätt kompetens kommer också ges möjlighet att vara med att och vidareutveckla befintliga utbildningsinsatser samt utveckla nya insatser inom verksamheten. Vi erbjuder ett mycket spännande och stimulerande arbete, där du ingår i ett härligt team av folkhälsovetare, socionomer, läkare, hälsopedagoger och ekonomer!


Vi söker dig som

 • Studerar eller har examen inom folkhälsa, socialt arbete, hälsopedagogik eller motsvarande.
 • Har några års erfarenhet av arbete som innefattat mycket kund-/klientkontakt.
 • Har ett genuint intresse för ungdomars hälsa och vädersätter förebyggande insatser.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska.


Det är meriterande om du

 • Har erfarenhet av Motiverande samtal (MI)/Hälsofrämjande samtal.
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt.
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med service och/eller sälj.

Du är en positiv och utåtriktad person med hjärtat på rätt plats och ser ett stort värde i det arbete Choice utför. Du är en god kommunikatör och även lyhörd för de människor du möter. I ditt arbete är du flexibel, engagerad och har lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Din personlighet präglas av driv, serviceanda och en problemlösande attityd. Med inställningen att allt går att lösa om man vill, söker du ständigt nya lösningar för att ta dig runt de hinder du möter på vägen.

Du bör ha ett intresse för sälj och trivas i en koordinerande och administrativ roll med mycket kundkontakt.

Start
Efter överenskommelse. Vi tar emot ansökningar löpande.

Tjänst
Del- eller heltid

Lön
Fast lön (kollektivavtal)

Ansökan
Den ska innehålla ett kort personligt brev och CV som mailas till jobb@stiftelsenchoice.se

Vi tar emot ansökningar löpande.

Kontaktperson:
Frågor ställs direkt till Robert Åkesson VD, robert@stiftelsenchoice.se eller 070 795 71 98