Almedalsveckan 2017 har nu passerat och vi på Choice är otroligt nöjda med vårt deltagande!

Det huvudsakliga eventet för vår del var vårt egna seminarium som hölls på måndagen, där vi välkomnade Per Callermo från Arvsfonden att kort inta scenen för att presentera vårt fantastiska samarbete. Introduktionen följdes av en liten föreläsning av två av våra erfarna läkarstudenter (Ellinor Lord och Ida Regnér) som har följt med och undervisat hos oss under en längre tid nu. Sist tog vår panel plats på scenen bestående av våra två läkarstudenter Ellinor och Ida, Lena Hallengren (ordförande i utbildningsutskottet, Socialdemokraterna), Marie Nygren (Vice VD för Systembolaget), och Alice Josephson (Grön Ungdom).

Vi lämnade Visby i år med stor glädje och tacksamhet över deltagandet från alla parter innefattade våra representanter från stiftelsen, sakkunniga panelen, Arvsfondens representant, samt publiken som visade stort intresse och nyfikenhet med många bra och intressanta frågeställningar.

Vi kan också glatt meddela att vi slog vårt tidigare publik rekord med årets seminarium med ungefär 45 deltagare i publiken!

 

Efter detta årets deltagande tackar vi för oss och tar med oss ny kunskap, nya kontakter och framförallt nya erfarenheter på vår resa och börjar förberedelserna för Almedalen 2018.