Föreläsningar Tensta gymansium

Förra veckan drog undervisningen igång på Tensta gymnasium där vi nu har startat vår undervisningsserie för två olika klasser. Förra veckan föreläste vår läkarstudent Isak och igår hade vi en ny läkarstudent som var med och föreläste för första gången. Andreas fick stöd och vägledning av vår duktiga föreläsare Muataz som har föreläst en hel del för Sprintklasser tidigare. Andreas och Muataz gjorde ett väldigt bra jobb och hade ett väldigt fint samspel trots att det var första gången de föreläste tillsammans. Alltid kul när vi får in nya duktiga studenter som kan vara med och utbilda fler ungdomar. Eleverna var väldigt engagerade och ställde mycket frågor vilket är väldigt uppskattat av föreläsarna. Nästa vecka går eleverna på sportlov men efter det fortsätter vi med de avslutande föreläsningarna för dessa klasser och ska dessutom starta upp föreläsningar med ytterligare klasser på Tensta gymnasium från och med v.12.