European business award!!

28028 certifikat

Vi är nominerade till European Business Award!!

European Business Award är en av de mest prestigefyllda utmärkelserna ett företag kan ta emot. Det är en av världens största gränsöverskridande och branchöverskridande företagstävlingar. Priserna finns till för att uppmärksamma företag som har en viktig roll för att hantera de utmaningar som Europa och världen står inför.

Vi är nominerade i kategorin ”ones to watch” och vi är så himla glada och stolta över detta. Men för att nå hela vägen behöver vi din hjälp!

Gå in på länken nedan för att se vår film och rösta på oss. Observera att efter du skrivit in din e-postadress och tryckt på rösta knappen måste du även gå in på din mail och klicka på länken för att din röst ska räknas.

https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/47/28028