Les Mills kommer till Choice Health Day 21 maj

Vi är så glada över att Les Mills vill vara en del av Choice Health Day lördagen 21 maj. Förutom att de kommer att genomföra ett träningspass ”BODYATTACK”, så kommer de även lotta ut en instruktörsutbildning. Du har alltså chansen att vinna en valfri instruktörsutbildning (värde 5000 sek) från Les Mills genom att ladda deras SMARTBAR stång med vikter och göra 10 clean and press, så snabbt som möjligt, alla som deltar får en vattenflaska från Les Mills, vi ser fram emot att träffa dig på plats. Les Mills startar sitt träningspass 09.30. Se hela programmet på hemsidan.

Les Mills är världsledande inom gruppträning och skapare av 21 program tillgängliga på träningsanläggningar runt om i världen. Les Mills-programmen inkluderar världens första styrketräningspass BODYPUMP®, BODYCOMBAT® (kampsport), RPM® (inomhuscykling), BODYBALANCE® (yoga), LES MILLS GRIT® (30 minuters högintensiv intervallträning) och den revolutionerande cykelupplevelsen THE TRIP™. Varje träningspass uppdateras med ny koreografi och musik var tredje månad.

Företaget grundades av Les Mills – en fyrfaldig olympier och huvudtränare för Nya Zeelands friidrottslag – som öppnade sitt första gym 1968 med syftet att ta ut elitidrottsträning till massorna. Idag levereras Les Mills träningspass av 140 000 certifierade instruktörer på 21 000 klubbar i 100 länder och är tillgängliga som live, livestream, virtuella och immersive klasser, såväl som via streamingplattformen LES MILLS+.