Niclas Wahlgren klar för ”Kändisracet” på stadion

Nu är det klart att mångsysslaren Niclas Wahlgren kommer till CHOICE Health Day 2022. Niclas kommer på lördag 21 maj kl 11.30 springa kändisstafetten 4 x 100 meter på Stockholm stadion.

Niclas som hela sitt liv arbetat som skådespelare, artist och programledare. Valde för en tid sen att satsa helhjärtat på träning. Nu har han sadlat om till personlig tränare och erbjuder även sina tjänster online. Vi tog pulsen på Niclas inför helgens lopp och ställde några frågor om formen och hans nya satsning. Han lanserar även en helt ny produkt som heter One by Niclas Wahlgren, som är ett kosttillskott från Delta Nutrition. En unik produkt avsedd att täcka upp flera behov samtidigt.

Vad gör du idag?

  • Jag jobbar som personlig tränare, både med kunder på gym, men också med Online-coaching.

Du har tagit fram en ny produkt på marknaden. Kan du beskriva vad One by Niclas Wahlgren är?

  • One kombinerar vitaminer, mineraler, örter och växtextrakt tillsammans med fria aminosyror i ett helt unikt koncept. Här finns bland annat zink som bidrar till normala testosteronnivåer i blodet, tribulus och bockhornsklöver. Men även vitamin C som motverkar trötthet och utmattning, tillsammans med naturligt koffein från guarana.

Hur är dagsformen?

  • Den är lika bra som för 40 år sen.

Vill du tillägga något? Vad säger du om CHOICE Health Day på Stockholm stadion?

  • Ni gör ett fantastiskt och viktigt jobb med er information psykisk ohälsa till exempel. Det är just sånt här när man blandar lite kul, som gör att vi alla får extra energi och det behövs verkligen i dom här dagarna.